Mijn Fetish

Deze pagina wil ik gebruiken om je kennis te laten maken met mijn fetishes voor leer en hoge hakken. Woordenboek/encyclopedie uitleg: *een fetisj: ,,een erotische belangstelling in een object dat geen erotisch doel heeft'',

Mijn 1e fetish is leder.

Ik vind het een zalig materiaal om te voelen, zien, ruiken, aan te raken en aan te hebben. Als je diep in mijn hart kijkt zou ik het eigenlijk altijd willen dragen.
In leer voel ik mij mooi, super, goed en vrouwelijk. Nu zul je misschien denken……he, er mist daar een woord, Dominant. In dat geval kan ik je melden dat ik dat woord daar niet ben vergeten want ik voel me niet Dominant, maar ik ben een Dominant en dat is een wereld van verschil. Ik hoef dus absoluut geen leren outfit aan te hebben om mij Dominant te voelen en met SM bezig te kunnen zijn. Ook wanneer ik een spijkerbroek aan heb zitten de genen in mijn lichaam en ben ik Dominant.
Wel kan een leren outfit tijdens een SM sessie een toevoeging zijn aan het complete beeld. Veel mensen zien de Meesteres ook graag in het leer.
Ik heb dus veel kleding van leer waarbij het niet alleen gaat om tops en rokjes maar ook de accessoires zoals handschoenen ontbreken niet.
Ik kan het een heel erotisch gezicht vinden, om naar een slaaf, gekleed in een mooie set boeien en een goedpassend lederen masker te kijken. Ik kan er oprecht van genieten om hem of haar trots mee te mogen voeren.

 

Mijn 2e fetish is High Heels.

Daarmee bedoel ik dan zowel de schoenen als laarzen.
Het is niet echt uit te leggen, maar voor mij is het dragen van High Heels “the final touch”.
Mijn lichaam verandert, mijn Ik verandert, het siert mijn benen, Ik vind het fantastisch om te zien. En het geeft mij een machtig gevoel wanneer ik een slaaf of slavin aan mijn hooggehakte laarzen of schoenen heb liggen.

Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar mooie, aparte, speciale schoenen en laarzen.
Het is een hobby om bijvoorbeeld voor de rollenspellen op zoek te gaan naar schoenen en laarzen waarvan ik vind dat ze het plaatje compleet maken. Het kan hierbij gaan om leren of lakschoenen/laarzen waarbij ik niet bang ben voor aparte kleuren of versieringen
De High Heel zelf kan daarbij heel verschillend zijn, waarbij ik natuurlijk niet alleen rekening houd met de rollenspellen, maar ook met het plezier voor fetishisten en trampling-liefhebbers.

 

*******************************************************

 

Behalve de High Heels in mijn eigen schoenmaat 40 gaat deze fetish ook verder in de niet draagbare vorm.

 

 

Zo spaar ik o.a de schoentjes van Just the Right Shoe (http://www.justtherightshoe.com) waarbij het voor een echte fetishist moeilijk kiezen is uit al die fantastische miniatuurschoentjes. Diegene die mij goed kennen weten dat door de keus voor mij te maken.

 

 

Een heel enkele keer word ik onbedoeld voor een heel moeilijk feit geplaatst welke voor een ras fetishist als ik ben, eigenlijk niet te doen is. Het opeten van een fantastisch mooie pump. Diep in mijn hart had ik deze ook het liefste altijd willen bewaren, maar helaas was dat geen optie. Hier wel de foto's die ik jullie niet wil onthouden.

© Mrs. Jacqueline

 

Klik op de schoentjes om terug te gaan naar mijn voorstelpagina.